Home / management & explotaties

Management & exploitatie

Het kopen van een schip gaat op z'n zachts gezegd niet over één nacht ijs, zeker als het gaat om de bouw van een nieuw schip. Ook tijdens de exploitatie van uw nieuwe of gebruikte schip kunnen zich tal van problemen voordoen, waar u gebaat zou kunnen zijn met professionele begeleiding en advies. M. Remie Tankvaart BV biedt u die begeleiding en kan u veel zorgen uit handen nemen bij de aankoop en exploitatie van een nieuw of gebruikt schip.
Begeleiding bij aankoop, verkoop en exploitatie

Door onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied kennen wij de valkuilen en zijn wij in staat om onze klanten te behoeden voor veel gemaakte fouten in het bouw- en aankoopproces van een binnenvaartschip. Bovendien helpen wij u bij de exploitatie van uw schip en kunnen wij (een gedeelte van) uw administratieve proces beheren. U kunt kiezen voor ons advies en begeleiding in deelgebieden van het proces, maar u kunt desgewenst ook het gehele aankoop- en bouwproces aan ons toevertrouwen. Ook het verkopen van binnenvaart tankschepen behoort tot onze expertise.

Hulp en begeleiding op vele gebieden

U kunt bij ons onder andere terecht voor aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding, begeleiding bij de dagelijkse exploitatie, belangenbehartiging (ook richting verzekeringsmaatschappijen) en management advies.

Team van deskundigen

Voor deze expertise hebben wij een hecht team samengesteld van specialisten waar we zeer nauw mee samen werken. Samen kunnen we u de begeleiding en het advies bieden op elke gebied waar u bij het kopen en exploiteren van een binnenvaartschip mee te maken krijgt. Onze vaste partner op financieel gebied is Donker Vermogensbegeleiding, op boekhoudkundig, fiscaal en administratief gebied is dat de firma Vervloet & Co.

Vloot / Management & exploitatie / Foto's / Vacatures / Links / Contact